DUFTENS KRAFT

En hunds lugtesans er 10.000 gange stærkere end et menneskes. Ikke desto mindre har hunde 80% færre smagsløg. En hunds hjerne higer efter duft, og det er derfor, vi opfandt Encapsiscent® teknologi.

ENCAPSISCENT® TEKNOLOGI

Eftersom hunde oplever verden gennem deres kraftfulde snuder, indlejrer vi de helt naturlige dufte, de elsker, i materialet i hvert stykke legetøj på et mikroskopisk niveau. Mens din hund tygger, frigives duften for at fastholde din hund i leg, så den er fuldt beskæftiget og glad.

7 GANGE MERE SPÆNDENDE

Baseret på en klinisk undersøgelse udført af et af de førende amerikanske veterinæruniversiteter (Purdue School of Veterinary Medicine), vores legetøj engagerer hunde 7 gange længere end uparfumeret legetøj.

100% NATURLIG DUFT

Vi indlejrer kun lækre, 100% helt naturlige dufte i vores legetøj. Playology® legetøj, som er indlejret med favoritter som Oksekød, Kylling og Peanut Butter, holder din hund beskæftiget 7 gange længere end med uparfumeret legetøj.

UDEN GODBIDDER

Vores legetøj gør det muligt for hunde at bruge deres superkraftige snuder til at nyde det, de virkelig elsker – lækre dufte – i stedet for at ty til fedende godbidder. Playology® legetøj er så spændende, at det er en ideel erstatning for godbidder i træning og leg.

HOLDBARHEDSSKALA

Alt Playology® legetøj er fremstillet af materialer af høj kvalitet og designet til at modstå selv de hårdeste tyggere. Vi tilbyder to niveauer af holdbarhed — hvor Hård tygger-legetøj er holdbart, og Power tygger-legetøj er super holdbart.

LET AT RENGØRE

Playology® legetøj er designet med materialer, der er lette at rengøre. Legetøjet holdes rent ved blot at skylle det med varmt vand, uden at det fjerner noget af den helt naturlige lækre duft.