AZ ILLAT HATALMA

Egy kutya szaglóképessége 10 000-szer erősebb mint az emberé. És mégis, a kutyáknak 80%-kal kevesebb ízlelőbimbójuk van. A kutya agya vágyódik az illat után, és mi ezért találtuk ki az Encapsiscent® technológiát.

ENCAPSISCENT® TECHNOLÓGIA

Mivel a kutyák a világot erőteljes szaglásukkal tapasztalják meg, olyan természetes illatokat rakunk bele - mikroszkopikus szinten - minden egyes játék anyagába, amit szeretnek. Amikor kutyája rág, illat szabadul fel, aminek eredményeként kutyája játszik, elfoglalja magát és boldog.

7-SZER AKKORA FOGLALKOZTATÁS

Az USA állatorvosi egyetemeinek egyike (Purdue School of Veterinary Medicine) által megvalósított klinikai vizsgálat alapján a mi játékaink 7-szer jobban foglalkoztatják a kutyákat, mint az illatmentes játékok.

100%-BAN TERMÉSZETES ILLAT

Mi csak 100%-ban természetes illatokat építünk be játékainkba. Az olyan kedvencekkel, mint a Marhahús, Csirke és Mogyoróvaj, kutyáját a Playology® játékok 7-szer annyi ideig foglalkoztatják az illat nélküli játékokhoz képest.

INGYENES KEZELÉS

A mi játékaink lehetővé teszik szuperérzékeny orruk számára, hogy élvezzék azt, amit igazán szeretnek – finom illatokat -, a hizlaló csemegék helyett. Az összes Playology® játék annyira megnyerő, hogy csemegék helyett ideális helyettesítés az edzés és a játék.

ÁLLÓKÉPESSÉGI SKÁLA

Minden Playology® játék kiváló minőségű anyagokból készül, és a vonzó rágókák különböző típusaira alakítják ki. Két tartóssági szintet kínálunk — a Kemény Rágókák tartósak és az Erős Rágókák szupertartósak.

KÖNNYŰ TISZTÍTÁS

A Playology® játékok olyan anyagokból készülnek, amelyek könnyen tisztíthatóak. Egyszerűen öblítse le meleg vízzel a játék tisztításához, anélkül, hogy bármelyik természetes illatot eltávolítaná.