DE KRACHT VAN GEUR

De reukzin van een hond est 10.000 keer krachtiger dan die van een mens. En toch hebben honden 80% minder smaakpapillen. De hersenen van een hond hunkeren naar geur, en daarom hebben we Encapsiscent® -technologie uitgevonden.

TECHNOLOGIE ENCAPSISCENT®

Omdat honden de wereld ervaren via hun krachtige neus, stoppen we de natuurlijke geuren waar ze van houden op microscopisch niveau in het materiaal van elk speeltje. Als je hond erop kauwt, komt er geur vrij om je hond aan het spelen, bezig en gelukkig te houden.

7 KEER AANTREKKELIJKER

Gebaseerd op een klinische studie uitgevoerd door een van de toonaangevende veterinaire universiteiten in de VS (Purdue School of Veterinary Medicine), honden zijn 7x langer zoet met ons speelgoed dan met ongeparfumeerd speelgoed

100% VOLLEDIG NATUURLIJKE GEUR

We voorzien onze speeltjes van een 100% volledig natuurlijke geur. Playology®-speeltjes zijn voorzien van favorieten zoals Rund , Kip en Pindakaas en houden je hond 7 keer langer bezig dan ongeparfumeerd speelgoed.

TRAKTATIEVRIJ

Met ons speelgoed kunnen honden hun supersterke neus gebruiken om te genieten van wat ze echt lekker vinden - heerlijke geuren - in plaats van te vertrouwen op dikmakende traktaties. Speeltjes van Playology® zijn zo aantrekkelijk dat ze een ideale vervanger zijn voor traktaties bij training en spel.

DUURZAAMHEIDSSCHAAL

Tout Playology® zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen zodat zelfs de zwaarste kauwers ze niet kapot kunnen bijten. Nous bieden twee niveaux van duurzaamheid : de krachtkauwer-speeltjes zijn duurzaam en de powerkauwer-speeltjes zijn superduurzaam.

MAKKELIJK SCHOON TE MAKEN

Speeltjes van Playology® zijn ontworpen met materialen die makkeijk zijn schoon te maken. Gewoon afspoelen met warm water om het speeltje schoon te maken zonder dat het de heerlijke, natuurlijke geur verwijdert.