DE KRACHT VAN GEUR

De reukzin van een hond is 10.000 keer krachtiger dan die van een mens. En toch hebben honden 80% minder smaakpapillen. De hersenen van een hond hunkeren naar geur, en daarom hebben we Encapsiscent® -technologie uitgevonden.

ENCAPSISCENT® TECHNOLOGIE

Omdat honden de wereld ervaren via hun krachtige neus, stoppen we de natuurlijke geuren waar ze van houden op microscopisch niveau in het materiaal van elk speeltje. Als je hond erop kauwt, komt er geur vrij om je hond aan het spelen, bezig en gelukkig te houden.

7 KEER AANTREKKELIJKER

Gebaseerd op een klinische studie uitgevoerd door een van de meest vooraanstaande veterinaire universiteiten in de VS (Purdue School of Veterinary Medicine), houdt ons speelgoed honden 7 keer langer bezig dan Kong-speelgoed.

100% VOLLEDIG NATUURLIJKE GEUR

We voorzien onze speeltjes van een 100% volledig natuurlijke geur. Playology®-speeltjes zijn voorzien van favorieten zoals Rund, Kip en Pindakaas en houden je hond 7 keer langer bezig dan ongeparfumeerd speelgoed.

TRAKTATIEVRIJ

Met ons speelgoed kunnen honden hun supersterke neus gebruiken om te genieten van wat ze echt lekker vinden - heerlijke geuren - in plaats van te vertrouwen op dikmakende traktaties. Speeltjes van Playology® zijn zo aantrekkelijk dat ze een ideale vervanger zijn voor traktaties bij training en spel.

DUURZAAMHEIDSSCHAAL

Alle speeltjes van Playology® zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om verschillende soorten kauwers aan te spreken. Onze duurzaamheidsschaal loopt van 2 tot 5 - waarbij 2 het meest geschikt is voor lichte kauwers en 5 ideaal is voor de zwaarste kauwers.

MAKKELIJK SCHOON TE MAKEN

Speeltjes van Playology® zijn ontworpen met materialen die makkeijk zijn schoon te maken. Gewoon afspoelen met warm water om het speeltje schoon te maken zonder dat het de heerlijke, natuurlijke geur verwijdert.